FILM – Fortælling og Forførelse 2 handler om det dramatiske, psykologiske og fortællemæssige håndværk der ligger bag en hver god fortælling.  Bogen sigter mod at give læseren en indgående viden om den dramatiske fortælling og dens virkemidler.

 

 

“...jeg bliver slået med ydmyghed over den indsigt og det overblik Breum lægger for dagen ... bogen er uforskammet godt skrevet og spækket med fantastisk fagkundskab.”

 

Kim Bruun, Pråsen 2011

 

Finally it is here - the book the professional community has looked out for, the educational institutions has begged for and the general well-informed public will find useful, enlightening and in-expendably informative”


Kjeld Veirup, tidligere Script editor på DreamWorks i California og leder af den Europæiske Filmhøjskole.


... lad det være klart fra starten – det er en uddybende og inspirerende metodebog. Breum er en smittende og inciterende læser af film og TV-serier”


Bo Tao Michaëlis, Politiken 2001


“Det er på alle måder en fornøjelse som retoriker at læse en bog der ubekymret og ubesværet beskæftiger sig med den store kunst at forfører


Christina Matthiesen, Retorik Magasinet 2001FILM - fortælling & Forførelse 2  (inkl. den engelske udgave) kan køber her:  


https://www.bod.dk/bogshop/catalogsearch/result/?q=trine+breum+film


Det samme gælder artiklerne: Hvis dit liv var en film, Noget om Helte, En rejse i tre akter og To universelle konflikter